Leveranskostnader och -tider

För leverans inom Sverige debiterar Smoovall 49 kr för leverans av alla beställningar upp till 350 kr. Beställningar på 350 kr eller mer levereras gratis. Vi skickar våra beställningar med GLS.

Leveranstider för beställningar inom Sverige finns i tabellen nedan. Obs: Leveranstiderna baseras på en uppskattning som vi får från våra distributionspartners. Nationella helgdagar, strejker och andra oförutsedda händelser kan leda till förseningar.

Sverige
Beställ före: Leverans förväntas:
Monday 21:00 Thursday
Tuesday 21:00 Friday
Wednesday 21:00 Monday
Thursday 21:00 Tuesday
Friday 21:00 Wednesday

Betalning

Det finns ett antal betalningsalternativ för köp som görs i vår webbshop. Inga extra kostnader debiteras för något av dessa betalningsalternativ.

 • Kreditkort
 • PayPal

Återbetalningsgaranti

Vi är övertygade om att vår Smoovall Skin Contact Spray kommer att uppfylla dina förväntningar. Därför erbjuder vi en 7-dagars återbetalningsgaranti. Detta innebär att om du har använt Smoovall enligt rekommendationer (se avsnitt 1 i våra villkor) men fortfarande upplever ömhet från skav, kommer vi med glädje att återbetala dig helt och hållet (inklusive eventuella leveranskostnader). Vi strävar efter att göra detta inom 48 timmar efter att vi har behandlat din begäran.

Villkor

1. Du har använt Smoovall för att förhindra skav i följande områden:
a. Mellan dina lår (orsak: hudfriktion mellan båda lår)
b. I ljumskområdet (orsak: friktion från hud-mot-hud-kontakt eller sadel, underkläder eller shorts)
c. Underarmar (orsak: överarmen gnuggar mot underarmen)
d. Bröstkorg (orsak: pulsmätare, sportbehå eller liknande kläder som gnuggar mot bröstet)
e. Nacke (orsak: sport-bh eller andra kläder som gnuggar mot nacken)
f. Buk (orsak: friktion från hud-mot-hud eller hud-mot-tyg)

2. Din återbetalningsbegäran görs inom sju dagar efter att din beställning har behandlats (detta är det datum då du fick ett e-postmeddelande med en spårningskod). Använd formuläret nedan för att skicka din begäran till oss.

3. När vi har fått din begäran kommer någon från vårt team att kontakta dig via telefon. Varför? Eftersom kundåterkoppling är det enda sättet vi kan se till att Smoovall fortsätter att förbättras. Samtalet bör inte ta längre än 2 till 5 minuter. Vi är särskilt intresserade av att höra hur du använde Smoovall Skin Contact Spray, under vilka förhållanden och under vilka aktiviteter.

4. Efter telefonsamtalet strävar vi efter att återbetala dig inom 24 timmar. För att underlätta för dig så mycket som möjligt gör vi vårt bästa för att kontakta dig inom 24 timmar efter att vi har mottagit din begäran.


  Returer (utöver begäran om återbetalning)

  Frakt av returer sker på köparens risk. Detta innebär att Smoovall inte på något sätt ansvarar för skada på eller förlust av returnerade varor. Be alltid din posttjänst att tillhandahålla en spårningskod och förvara koden på ett säkert ställe

  Villkor
  1. Du har 14 dagar på dig att rapportera eventuella produkter som du vill returnera. 14-dagarsperioden börjar från det ögonblick då du får spårningskoden för din beställning via e-post. Du har då 14 dagar på dig att returnera produkten till oss från det datum då du rapporterade din retur.

  2. Smoovall Skin Contact Spray är oanvänd och i originalförpackningen. Tätningen får inte brytas. Om möjligt ber vi dig också att skicka med fakturan (eller en kopia av den) i returförpackningen.

  För att säkerställa en snabb och korrekt respons är det viktigt att du meddelar oss om din retur genom;
  i) formuläret nedan
  ii) det digitala formuläret nedan, eller
  iii) klicka på länken “Returbegäran” i området Mitt konto

  Ladda ner returformulär

   Mitt konto

   Du hittar området Mitt konto här . Med ditt eget konto är det ännu enklare att beställa från oss. Ditt namn och din adress lagras automatiskt och du kan begära en retur eller följa din beställning online.

   Har du inget konto ännu? Du kan registrera ett utan några skyldigheter. Klicka här.

   Har du redan ett konto men har glömt ditt lösenord? Ett klick är allt som krävs för att återställa det. Du får ett e-postmeddelande med en länk så att du kan skapa ditt nya lösenord. Klicka här.

   Kontakta oss

   Har du en fråga, ett förslag eller vill du bara chatta? Kontakta oss här

   Vi uppmuntrar dig att kontakta oss först om eventuella klagomål som du kanske har. Mejla oss på hi@smoovall.com. Om detta inte leder till en tillfredsställande lösning är det möjligt att begära skiljedom genom Stichting WebwinkelKeur. Från och med den 15 februari 2016 kan konsumenter i EU också anlita EU-kommissionens ODR-plattform för att lösa en tvist. ODR-plattformen kan nås här: http://ec.europa.eu/odr. Om ditt klagomål inte hanteras någon annanstans kan du lämna in ditt klagomål till denna EU-plattform.

   Vanliga frågor (FAQ)

   Var kan jag beställa Smoovall Skin Contact Spray?
   Här, på denna härliga webbplats . Som ett nytt varumärke vill vi sälja vår spray direkt till fans. Det betyder att vi kan ligga i framkant och fortsätta arbeta med våra fans för att optimera vår Skin Contact Spray.

   Är Smoovall Skin Contact Spray lämplig för alla hudtyper?
   Ja, Smoovall Skin Contact Spray är lämplig för alla hudtyper. Om du lider av allergier eller har mycket känslig hud rekommenderar vi att du konsulterar din hudläkare eller läkare före användning. Du hittar ingredienslistan i vår FAQ. Om du upplever hudirritation efter att ha använt Smoovall Skin Contact Spray ska du alltid kontakta en läkare. Informera gärna oss också så att vi kan fortsätta att lära oss och göra vår produkt helt perfekt.

   Hur använder jag Smoovall Skin Contact Spray?

   1. Bestäm först vilket hudområde du vill skydda med Smoovall Skin Contact Spray
   2. Skaka flaskan innan användning för bästa resultat.
   3. Applicera sprayen på den valda hudytan. Vi rekommenderar att du sprayar i 2 till 3 sekunder per applicering, men använd lite mer eller mindre om du vill. Vänligen notera! Håll sprayflaskan så upprätt som möjligt under applicering, annars kan den bli igentäppt. Försöker du applicera Smoovall på svåråtkomliga områden (ljumsken, lår)? Det är lättare om du sätter dig ner och håller flaskan upprätt.
   4. Viktigt: se till att du skakar väl mellan varje applikation (vänster ben, höger ben osv.).
   5. Njut!

   Behöver jag gnida in Skin Contact Spray i huden efter applicering?
   Nix! Vi utvecklade Smoovall så att du kan applicera den utan att smutsa ner händerna. Du behöver bara spraya på din hud. Praktiskt!

   Vilka ämnen finns i Smoovall Skin Contact Spray?
   Butan, isobutan, propan, alcohol denat., isohexadecane, isopropyl myristate, C12-15 alkyl benzoate, aloe barbadensis leaf juice powder, aqua, allantoin, silkespuder (serica), solanum tuberosum (potatis) stärkelse, aluminium chlorohydrate, aluminiumstärkelse, menthyl lactate, trimethyl-1,3-pentanediol/adipinsyra/glycerin crosspolymer, parfym.

   Hur vet jag att jag har använt tillräckligt med spray?
   Vi rekommenderar att du sprayar i 2 till 3 sekunder per hudområde (tips: räkna bara 21 … 22 …). Sprayet kommer att torka och erbjuda skydd inom 10 till 30 sekunder på grund av Rapid Dry & Active-teknologin Om din hud fortfarande är våt efter 30 sekunder använde du förmodligen lite för mycket. Inga problem, vänta bara lite längre på att sprayen ska torka.

   Är Smoovall vattentålig?
   Den nuvarande formeln för vår spray skyddar mot regn och svett, men är ännu inte vattentät. Så om du tar en dusch eller tar ett dopp efter att du har använt Smoovall, kommer det inte längre att vara effektivt och du kommer att behöva applicera på nytt när det är torrt.

   Är Smoovall allergiframkallande?
   Nej, och parfymen i sprayen är allergivänlig.

   Jag har applicerat sprayen, men min hud känns fortfarande lite fuktig. Är det normalt?
   Vår skin contact spray är grym, men tyvärr (eller lyckligtvis kanske) ingen mirakelarbetare. När två kroppsdelar gnuggar mot varandra för hårt, kommer inte ens Smoovall att kunna kyla ner hellt och hållet. Därför kan din hud fortfarande kännas fuktig efter applicering. Men så länge du har sprayat området tillräckligt, bör en applicering av vår spray hålla området skavsårs-fritt i flera timmar.