Vi har producerat en revolutionerande spray som hjälper dig att bli av med obekväma skav från hud som gnids mot hud och låter dig leda ett lyckligare och bekvämare liv!

Vill du skicka ett meddelande till oss?

“Skav, som oftast orsakas av friktion från kläder eller hud-mot-hud, är ett vanligt problem. Det värsta är att många anser det vara ett tabuämne eftersom det på falska grunder associeras med att vara överviktig. Vi säger: nonsens!

Vi uppfann Smoovall eftersom vi, precis som du, också har testat många så kallade lösningar. Från att bära shorts under kjolar till att tejpa våra bröstvårtor och andra känsliga delar (helt seriöst) eller smeta vaselin och talk över oss själva. Vi har provat allt. En handfull speciellt formulerade krämer som vi hittade på internet var OK men verkligen inte bra (för att inte tala om dyra). Vi var övertygade om att vi kunde göra det bättre. Eftersom det inte fanns några användarvänliga produkter så beslutade vi att utveckla en “”no-brainer-produkt””: Smoovall Skin Contact Spray. Den är enkel att applicera, kräver inte att man använder händerna (inga fler smutsiga händer), fungerar i upp till 4 timmar per applicering och är osynlig på huden. Det är bara att spraya och så är du redo för dagen. Smoovall är för alla som bara vill få saker gjort och hålla sig aktiva utan att känna obehag.

Vi hoppas att vi har lyckats utveckla en produkt som verkligen fungerar för dig. Har du några förslag eller vill bara berätta vad du verkligen tycker om Smoovall? Vi vill gärna veta vad du tycker. Mejla oss: hi@smoovall.com